polanda

Co přidat?Markéta má též krásnou tvář a nepřeberné množství výrazů.Pokud bude nějaké příště rád bych zůstal jenom u portrétů.

davidblaha

Markéta je fantastická modelka, prostě profík. Chcete ji něžnou, jemnou, milou, naivní, nebo dračici, vyzývavou, nebo drsňačku - pro Markétu žádný problém. A navíc ji focení baví a umí si ho užít. Prostě pohoda a skvělá atmosféra. Markéto díky za dokonalé focení. Jseš nejlepší.

LubošP

Budu sice opakovat, to co zde již napsalo mnoho z vás přede mnou, ale Markéta je spolehlivá, mimořádně šikovná modelka s profesionálním přístupem. Moc děkuji. Mohu jen doporučit!

Tom63
  • Tom63
  • 28. 01. 2012 13:50

Markéta je výborná a milá modelka se kterou se i skvěle komunikuje . Nádherné vysportované tělo a nepřeberné množství póz - na to se může každý fotograf spolehnout. Je naprosto spolehlivá a přesná. Opravdu skvělá spolupráce.

Nessák

Markét dorazila dle domluvy. Stačilo by jen mačkat spoušť - nechat Markét pózovat a občas říct STOP ani hnout. Jinými slovy - fotograf nemá moc práce, jako modelka odvádí svou práci na 100 % plná energie i po 4 hodinách náročného focení. Můžu jenom doporučit.

polanda

Marketa je nespoutaný živel,který kolem sebe šíří dobrou náladu a hlavně toho moc umí.Děkuji,že jsi si pro mne udělala čas

Miki
  • Miki
  • 29. 10. 2011 10:46

Markéta je na svůj mladičký věk velice zkušená a pohybově nadaná.Velmi upovídaný a milí človíček s růžovými kufříky..:-)).Při focení je s ní sranda,stále v pohybu..velmi nadaná na videoklipy.Určo si příští rok spolupráci zopakujem v exteriérech.Můžu jedině doporučit.Moc děkuji Markéto.

Mareks

Markéta je velmi krásná , milá a příjemná modelka která bere svou práci vážně a s profesionálním přístupem. Všem vřele doporučuji.

Zdenek9001

Výborná zjímavá modelka, rychlá a nekomplikovaná domluva, dobře připravená, trpělivá, ochotná. Skvělá spolupráce, těším se na příště.

Adore
  • Adore
  • 12. 08. 2010 22:39

Nemusím o Markétce psát, že má dokonalou postavu a jedinečnou tvář. Markétka je úžasnej člověk se skvělou povahou. Je skromná, milá a usměvavá.
Je jeden z mála lidí, o kterých můžu říct, že mají u mě dveře vždycky otevřený.
Doufám, že se stavíš na kafe s šesti cukrama:o)

Giorgio

Markéta je modelka s přirozeným talentem. Nemá smysl se dívat na její kartu. Žádná, byť sebelepší fotka toriž stejně není schopna vystihnout skvělou atmosféru, která při focení díky jejímu přístupu zavládne. Jsem rád, že jsem měl možnost s ní fotit a budu se těšit na brzké opakování!

Petrs (32103)

Markétka je milá, upovídaná..............prostě dáblík, se kterým vás focení bude bavit. Mile překvapí, že dojede s kufrem prádla a vyhecuje vás k focení glamouru, i kdyby jste třeba nechtěli :)

losos
  • losos
  • 07. 06. 2010 09:28

Andílek s ďáblem v těle :) Spolupráce na výbornou - vřelé doporučení.

Petr

alesj
  • alesj
  • 02. 06. 2010 08:30

Markéta? 100 sklapovaček denně pro dokonalé bříško a výraz, že vám manželka zakáže focení !!! :-)

Silver 1

Marketko, diky za naprosto profesionalni pristup k foceni,pripravenost,napaditost,pracovitost. A pri vsech tech pozitivnich vlastnostech pracovni kategorie umis vytvaret pohodu,uvolnenou atmosferu a pobyvat v Tvoji spolecnosti je radost a inspirace.
Takze diky za bezva odpoledne a tesim se na dalsi prijemnou realizaci napadu a predstav.:-*
Martin.

mirekhb

Markétka je nejmladší modelka co jsem fotit a mile mě překvapila.Na svůj věk profesionální přístup k focení.Milá a krásná modelka.Jsem rád že jsme spolu konečně naco nafotili.A rád ještě něco nafotíme.Všem fotografům vřele doporučuji.

básník

Úžasná, milá, hodně živá, neúnavná, profesionální prima dívčina a modelka. Byl jsem příjemně překvapen, potěšen, že mi byla Markétou nabídnuta možnost focení s ní. Při pohledu na její fotografie na kartě jsem byl uchvácen exotickou krásou a profesionálními modely, ve kterých jsem viděl např. Nicol Kidman nebo Rihanna. Na domluveném místě v domluveném čase vystoupila z auta a objevila se prima, perfektně připravená modelka s kufrem plným prádélka. Doufám, že jsem alespoň z části využil jejího entuziasmu, nadšení, nálady a jelikož kvůli času nešlo využít všechny prostory, budu rád ve spolupráci s Markétkou pokračovat. Velmi příjemně komunikativní, mladičká dívka v retrostylu 30tých let s šarmem exotické krásky, které patři budoucnost. Díky za společný čas.

Kimi
  • Kimi
  • 18. 03. 2010 19:40

mlada slecna kterou foceni hodne bavi, sbira zkusenosti a snazi se o co nejlepsi vysledek.
drzim palce do dalsich foceni

mrazikcomp

mlada, krasna a sikovna , vic uz bych jen opakoval po ostatnich :)

Elfee
  • Elfee
  • 31. 01. 2010 19:55

Nevím jestli je to běžné napsat dvě reference, ale u Markétky mě to nedá. A protože díky ní mám krásné fotky s jejími zajímavými a milými kudrlinkami, což je příjemná změna po všech těch rovných účesech. A protože k tomu má krásné rty, oči a všechno ostatní, je jako panenka. Když se k tomu ještě přidá velký talent a krásná povaha, vychází mi to, že je spolu s Leontínkou a Verčou moje nejoblíbenější modelka a kamarádka.